Aan- en verbouw

Wil je iets veranderen aan jouw pand? Met je huidige woning of bedrijfspand is van alles mogelijk. Een aanbouw zorgt voor extra ruimte en dankzij een verbouwing kun je optimaal gebruik maken van de vierkante meters die je hebt. Samen maken we het beter, duurzamer en toekomstgerichter.

Deel je woning anders in

Misschien vond je de bovenverdieping bij aankoop van de woning gelijk al niet ideaal. Dan is het een goed idee om je huis te verbouwen en alles zo in te delen dat het past bij jouw wensen van nu en die van de toekomst. Wil je een grotere badkamer? De keuken op een andere plek in huis? Een dakkapel om je zolder optimaal te kunnen benutten? Wij kunnen het voor je regelen. Laten we eens om tafel gaan om de mogelijkheden te bespreken.

Verduurzamen voor extra kwaliteit

Door je woning of bedrijfspand duurzamer te maken, al dan niet als onderdeel van een toch al geplande verbouwing, verhoog je de waarde. Bovendien bespaar je vanaf dat moment direct op energiekosten. Je voegt dus kwaliteit toe aan je woning of pand. Hier helpen wij je graag bij, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Een aanbouw geeft meer ruimte

Heb je altijd al een bijkeuken gewild of een slaapkamer op de begane grond? Met een aanbouw bij je huis kun je dit realiseren. Deze extra woonruimte komt vaak goed van pas. Nu of met het oog op de toekomst. Samen kijken we hoe we wensen, kansen en het financiële plaatje het best met elkaar kunnen matchen.

Thije Bannink

Wil je bouwen of verbouwen? Dan heb je vast veel vragen.

Stel ze. Dan beantwoorden wij ze zo snel mogelijk.

Scroll naar boven