Buitenverblijven

Pochen, dat doen we niet graag bij Bouwbedrijf Bannink. Laat ons maar gewoon hard werken… Soms moet je echter ook even uit je comfortzone durven te stappen. Dus, vooruit: laten we ons maar eens bestempelen als specialist op het gebied van buitenverblijven. Van veranda tot carport en van overkapping tot kapschuur; het past bij ons!

Ervaar het echte buitenleven

‘Outdoor living’. Het is de afgelopen jaren flink populair geworden. ’s Avonds lekker lang buiten zitten onder een overkapping of op een veranda. Heerlijk toch? Dat buitenverblijf kun je bij ons helemaal laten maken naar jouw wensen en inzichten. Uiteraard zorgen we wel voor de nodige inspiratie door onze eerdere projecten te tonen. En als wij klaar zijn, ervaar jij aan den lijve wat anderen bedoelen met het echte buitenleven.

Overkapping voor auto of tuinset

Een (houten) veranda bouwen, daar kun je naar uitkijken. Denk je iets verder, dan is een overkapping misschien ook een goede optie. Handig om beschut buiten te kunnen zitten, maar ook als een droge, beschermde plek voor jouw kostbare auto. We vertellen je graag over allerlei mogelijkheden zodat jij een afgewogen keuze kunt maken en wij met een goed gevoel aan de slag gaan.

Thije Bannink

Wil je bouwen of verbouwen? Dan heb je vast veel vragen.

Stel ze. Dan beantwoorden wij ze zo snel mogelijk.

Scroll naar boven