Diensten

Nieuwbouw

Woningbouw. Sommige mensen doen het meerdere keren in hun leven. Anderen houden het bij één keer een huis laten bouwen. In welke categorie je ook thuis hoort, het blijft een ervaring die je intens beleeft. Het is daarom prettig een bouwpartner aan je zijde te hebben die je van begin tot eind kan begeleiden. Bouwbedrijf Bannink is er bij vanaf de eerste schets tot en met de oplevering. Dat is dus inclusief vergunningaanvragen, berekeningen en advies.

Aanbouw/Verbouw

Aanbouw, verbouw of toch nieuwbouw? We kunnen ons er alles bij voorstellen dat het je heel wat hoofdbrekens kost om voor de juiste optie te gaan. Nieuwbouw is aantrekkelijk, maar als je op een fijne plek woont, waarom dan (weer) verhuizen? Met een aanbouw kun je meer ruimte creëren en met een verbouwing realiseer je een andere indeling en/of geef je de woning een hogere notering op de ladder van energiezuinigheid. Bouwbedrijf Bannink denkt graag mee met jouw woontoekomst om het plan daarna werkelijkheid te laten worden.

Renovatie

Je hebt al besloten dat je nog wel een tijdje op de huidige locatie wilt blijven wonen. Want, je weet dat je niet gauw weer zo’n mooie plek krijgt. Maar, er moet wel wat gebeuren om ook de komende jaren te blijven genieten van dit huis waaraan je zo verknocht bent geraakt. Het is tijd voor een vernieuwings- en verbeteringsslag. Het is tijd voor een huisrenovatie. Het is dus tijd voor Bouwbedrijf Bannink.

Buitenverblijven

Tja, die Nederlandse zomers. Soms vallen de mussen van het dak, soms regent het dagen, zelfs weken achtereen. Hoe het weer ook is, de temperatuur is vaak wel zodanig dat je – ook in de avonduren – lekker buiten kunt zitten. Maar ja, gezien de grillige weersomstandigheden is het dan wel lekker om over een veranda te beschikken. En dat doe je met een goed gevoel, want Bouwbedrijf Bannink werkt met Europees naaldhout dat is voorzien van het FSC-keurmerk.

Scroll naar boven