Hoe werken wij?

Bouwbedrijf Bannink is geen kleine jongen en ook geen mega-onderneming. Dat betekent dat we de juiste omvang hebben om korte lijnen en goede werkafspraken te garanderen. Bij ons sta je van begin tot eind rechtstreeks in contact met de eigenaar die vaak zelf op de bouwplaats en de steiger te vinden is. We werken met een flexibel team van zo’n tien bouwvakkers. Stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. Jij vraagt, wij leveren de juiste vakmensen.

Ons DNA

Wil je meer weten over het DNA van Bouwbedrijf Bannink? Ga dan maar eens in gesprek met eigenaar en oprichter Thije Bannink en je ervaart meteen hoe het bedrijf in elkaar steekt Lekker losjes, met beide beentjes op de Sallandse bodem, gedreven, harde werkers; het zijn enkele typeringen waarmee we wel een aardig beeld hebben geschetst. En na gedane arbeid kunnen we heerlijk genieten van een vrijdagmiddagborrel en een balletje gehakt. Bij voorkeur op de bouwplaats en samen met de klant. Ook daar zoeken we graag het samenspel.

Van kennismaking tot oplevering

Een huis (ver)bouwen kan stressvol zijn. We zijn er daarom op gebrand snel zoveel mogelijk spanning weg te halen. Dat begint al met de kennismaking met Thije Bannink die altijd de gesprekken met de opdrachtgever voor zijn rekening neemt. Na een paar bakken koffie weet jij welk vlees je in de kuip hebt: een bijzonder bedrijf met verstand van (bouw)zaken. En in de tussentijd heeft Thije een goede indruk van jouw wensen.

Fase 2 is de offerte en als dit akkoord is, maken we een planning tot en met de oplevering. Met oog voor detail en het Bouwbesluit. Stapsgewijs houden we jou op de hoogte van de vorderingen in het bouwproces. Als we het laatste cement hebben gemetseld en de laatste spijker hebben geslagen, dan breekt de vooroplevering aan. Samen lopen we alles na en we noteren de laatste aanpassingen. Na deze puntjes op de i is de definitieve oplevering een feit. En kunnen we er samen een glaasje op drinken. Of twee…

Thije Bannink

Wil je bouwen of verbouwen? Dan heb je vast veel vragen.

Stel ze. Dan beantwoorden wij ze zo snel mogelijk.

Scroll naar boven