Nieuwbouw

Bouwbedrijf Bannink maakt bouwen bijzonder! Dat motto is ons op het lijf geschreven en het geldt voor alle mogelijke bouwscenario’s. Al begrijpt iedereen dat we ons in situaties van nieuwbouw van woningen en nieuwbouw van bedrijfspanden – echt helemaal kunnen uitleven.

Fundament voor samenwerking

Het mooie van nieuwbouw is dat de opdrachtgever van tegenwoordig al een aardig idee heeft welk woningtype de voorkeur heeft. Of men is al langer fan van een bepaalde bouwstijl. Hetzelfde zien we bij de ondernemers. Zij hebben het plaatje van de logistieke lijnen vaak al helemaal in het hoofd zitten. Van beide situaties worden we heel blij, want dan proeven we dezelfde passie die wij dagelijks ervaren op de bouwplaats. Om in bouwtermen te blijven: dat is het fundament onder onze samenwerking!

Stressvrij bouwen

Het bouwen van een huis of het bouwen van een bedrijfspand is voor jou natuurlijk geen dagelijkse kost. Dat je zaken uit handen moet geven aan de vakmensen is enerzijds hartstikke fijn, maar anderzijds geeft het ook stress. Bij Bouwbedrijf Bannink weten we hoe het werkt. We nemen onze opdrachtgevers dan ook mee in alle fases van het bouwproces. En indien gewenst gaan we samen langs een aantal vergelijkbare en reeds gerealiseerde projecten. Dat doen we graag, want we zijn gewoon hartstikke trots op onze resultaten. Stressvrij bouwen doe je met Bouwbedrijf Bannink!

Thije Bannink

Wil je bouwen of verbouwen? Dan heb je vast veel vragen.

Stel ze. Dan beantwoorden wij ze zo snel mogelijk.

Scroll naar boven