Typisch Bouwbedrijf Bannink

Sommigen ontkennen het, maar bij Bouwbedrijf Bannink komen we er eerlijk voor uit. Onze bouwvakkers fluiten. Daar kunnen we niet omheen. Bezoek één van onze bouwplaatsen en je hoort het al vanaf een afstandje. Nee, we fluiten niet naar de dames. Althans…in principe niet.

We fluiten graag op ons werk. Gewoon, omdat we dagelijks mogen doen wat we het mooist vinden. Samen iets uit de grond stampen, samen iets creëren. Met elkaar en in samenspraak met de opdrachtgever. Die passie vind je terug als je in gesprek gaat met eigenaar en oprichter Thije Bannink. En die herken je ook in onze (circa tien) arbeidskrachten.

De steiger lonkt…

Als we het over passie hebben, dan ontkomen we niet aan de ontstaansgeschiedenis van Bouwbedrijf Bannink. Oprichter Thije Bannink was in zijn jonge jaren al iemand van de praktijk, dus op 15-jarige leeftijd was een BBL-traject (1 dag naar school, 4 dagen op de bouwplaats) de perfecte oplossing. De liefde voor de bouw bleef, maar als twintiger leerde hij later eveneens hoe het was om als manager door de bouwwereld te stappen. Dat lag hem prima en hij kreeg zelfs de kans om een succesvol bedrijf over te nemen.

Maar het bleef knagen, want ook de bouwsteiger lonkte nog steeds. Dé oplossing kwam in 2020: een eigen bouwbedrijf! Hier vloeit voor hem alles samen. Het ene moment is hij vanaf kantoor de spin in het web, het andere moment steekt hij de handen uit de mouwen op de bouwplaats.

BanninkBouw
aanhalingstekens
“We mogen dagelijks doen wat we het mooist vinden”
Scroll naar boven